Mobil køkken udlejning og container udlejning

Står du og skal bruge et mobil køkken, så har du generelt 3 muligheder. Den første er at leje et hos et af de mange container udlejning firmaer som tilbyder denne form for special container. Den andet er at købte et nyt eller brugt mobilkøkken, noget som ofte er en halv dyr løsning. Den 3. mulighed er at ombygge en standard 20 eller 40 fods container til dette formål. Det er bestemt muligt, men det er ofte noget kræver en del snilde eller erfaring inden for området. Men er man lidt af en gør det selv type, så kunne det jo være en rigtig spændende sommer projekt. Men husk at bygge sit eget mobilkøkken, er ikke en opgave som alle magter.

Hvor kan man leje et mobil køkken?

Det sted som jeg kan anbefale, hvis man står og skal bruge en mobilkøkken container, er DC Supply A/S fra Nørresundby. De har nogle rigtig flotte køkkener i høj kvalitet, en mobil løsning som de selv betegner som Danmarks bedste mobilkøkken. Du kan finde mere information om dette inde på deres hjemmeside www.dc-supply.dk
Du kan her læse om nogle af de fordele som er ved at leje et sådant mobil køkken.

Mobil køkkenvogn

En mobil køkkenvogn er ofte blot et andet for et mobilkøkken. Men det kan også være en slags skurvogn, som du spænder efter bilen og køre afsted med. Disse kan være lidt nemmere at transportere end et traditionelt container køkken.

Mobil køkken til salg

Er du i stedet ude efter at købe et mobilkøkken, så kan du prøve at kontakte nogle af de firmaer der sælgere special containere. Hos enkelte af dem, er der også mulighed for at købe et nyt mobil køkken, elles kan man være heldig nogle gange, at finde et i f.eks. den Blå Avis. Det er alt lige fra store professionelle industri køkkener til mindre hjemmebyggede løsninger. En simpel google søgning på “mobil køkken til salg” er altid et godt sted at starte.

Et eksempel på en mobil køkken trailer til at spænde efter sin bil. Denne er dog til militær formål, men faktisk er der ikke den store forskel

mobil køkken trailer

En mobil køkken trailer, er som regel en løsning som kan spændes efter bilen. Her er køkkenet bygget ind i en trailer, eller det er tale om en container, som er placeret på en trailer, så man nemt selv kan transportere den. Nogle gange kan denne løsning være mere praktisk end et almindeligt mobilkøkken. Men inden du køber et, så vær sikker på at det ikke er for tungt til at du må trække det efter din bil. For skal man alligevel ud og leje en bil til formålet, så er standard løsningen jo lige så god.

Køkken container

En køkken container er blot et andet ord for et mobilkøkken. Det vil sige et køkken bygget ind i en container. Fordelen ved en køkkencontainer, er at den er robust, og nemt finde plads til, samt nem at transportere.

Køkken udlejning

Ofte har man blot brug for en sådan køkkencontainer i en begrænset periode, og derfor giver det som regel bedre mening at finde et container firma som tilbyder køkken udlejning, frem for et som udelukkende sælger denne type af special containere. Her kan jeg igen anbefale DC Supply A/S da deres køkken løsning, efter min mening er rigtig god. Det har et virkelig godt produktionskøkken til leje, som for mange vil være en ganske udmærket løsning. Læs mere om DC Supply A/S her på Fad.di.dk – DC Supply A/S – container udlejning eller på deres LinkedIn side https://dk.linkedin.com/company/dc-supply-a-s

Mobilkøkken pris

Et nyt mobilkøkken er nærmest ikke til at betale sig fra. Det kan nemt koste en 6-700.000 kroner, hvilket også er grunden til at flere lejer frem for at købe. Dog kan man spare en del ved at købe det brugt, eller ved evt. selv at bygge et.