Special container løsninger

Et eksempel på et container mobilkøkken fra DC Supply A/SHer for et par uger siden var jeg til et større fodbolds stævne, og blev faktisk lidt imponeret over hvordan de havde løst en del af de traditionelle problemer, som ofte er ved et sådant fodbolds stævne med brug af containere. Det var tale om forskellige slags special container løsninger, alt lige fra messestand, wc forhold, køkken og udstillings pavilloner. Du kan læse mere om konceptet her på https://docs.google.com/document/d/1mQSWF0-fgxIBtjBG_74unARiAqrzUHDeQO7Oef6Urow.

Lad os prøve at kigge lidt nærmere på hvilke typer af special container løsninger som faktisk er muligt at leje eller købe. Hvis vi kort skal opsummere nogle af mulighederne, så er det bl.a. følgende containere.

  • Messestand
  • Mobilkøkken
  • Toilet/badeværelse
  • Pavillon
  • Køl/frys

Messestand

En messestand er en nyere løsning inden for container udlejning. Det kan f.eks. være en isbod som er bygget ind i en container enhed, så den er nem at flytte ud om sommeren og hjem om vinteren. På den måde slipper man evt. at betale leje om vinteren. Det kan også være en mobil kaffebar, som flyttes rundt efter behov, f.eks. til festivaller eller markeder. Den store fordel ved en messestand som container løsning, er netop mobiliteten og de muligheder man så har får at flytte den efter behov. Derudover er de ofte mere holdbare end en traditionel messestand. Til det marked jeg besøgte tidligere på sommeren, var der et smykke firma som havde lavet en containerstand, hvorfra de solgte og opbevarede forskellige typer af smykker, og det så ud til at virke rigtigt godt. Derudover er det jo mere sikkert at opbevare dem der i, om natten, frem for en almindelig stand.
Mobil køkken

Leje mobilkøkken container

Mobil køkken

Det mobile køkken er en anden type af special løsninger. Ofte benytter man denne løsning i kombination med container udlejning til større begivenheder. Et mobilkøkken indeholder alle de faciliteter, som man også finder i et professionelt storkøkken. F.eks. kan et mobil køkken fra DC supply nemt betjene op imod 400 gæster. Har man brug for mere, så kan man fint sætte to eller 3 mobilkøkkener sammen. Det er nemt at transporterer, og du kobler blot strøm, vand og en gasflaske til, så er du kørende. Til større byggepladser med 3 holdskift, renovering af bolig komplekser eller servering til en større begivenhed. Dette kunne være et par eksempler hvor et mobil køkken er brugbart.
Toilet eller badeværelse

Læs mere om mobil køkken her på Leje Mobil køkken

Midlertidig toilet

Står man og skal have sit wc renoveret eller alle badeværelser i en boligblok, så er det en rigtig god ide at kunne opstille nogle midlertidige toiletter, som f.eks. et container badeværelse eller wc vogn. De er meget nemme lige at køre hen hvor der er brug for dem, og kan sammensættes efter behov. Når projektet så er afsluttes, afhentes de og leveres tilbage. Det kunne være som i dette her eksempel midlertidig bolig under tagrenovering, hvor en familie skulle have lagt nyt tag, og måtte bruge nogle midlertidige container løsninger, frem for at flytte på hotel. Det kan også være i forbindelse med et større byggeprojekt, hvor der er brug for både et mobilkøkken, badeværelse, wc, sovepladser og opbevarings pladser, faktisk en hel lille container by af modul baseret special løsninger. En by som kan opsættes og pilles ned igen på en dag. Faktisk temmelig imponerende hvis du spørger mig.

Læs mere om indhegning af sin container – indhegning af mobil køkken og container

Pavillon/Køle/fryse container

En anden mulighed er som midlertidig kølerum. F.eks. ved en festival hvor man gerne ville kunne servere frosne pizzaer, eller blot kolde øl, cola med isterninger og ellers opbevaring af madvarer. Eller omborg på en fiskekutter, som er flere dage på havet, her kan man så opstille en fryse container og holde fiskene afkølet/nedfrosne til de skal bruges.

Dette var et par eksempler på hvilke funktionaliteter som også være i en container. De kan bruges til andet end et ekstra opbevaringsrum, en transport beholder eller noget man putter sit byggeaffald i. Jeg har selv flere gange været involveret i et projekt, hvor vi havde brug for forskellige midlertidige løsninger, og mange gange kunne disse nemt opfyldes ved at leje en special container, hos et containerudlejning firma. Dette kan være både en nem og økonomisk løsning på mange problemer.