Dc Supply A/S – din specialist i special container

Mangler du en special container til hvilket som helst formål, så er DC Supply A/S et oplagt valg. De tilbyder alt lige fra et mobil køkken, en pavillon, skurvogn til at fremstille en ny special container til præcis det du har behov for. Udover salg af containere, tilbyder de også containerudlejning, både inden for specialcontainere, men også de klassiske 20 fods og 40 fods modeller. DC har gennem årene producet en lang række af unikke løsninger for alle typer af kunder. Både i Danmark, men også i Norden og resten af verden.

Se også: Få generelt info om NHS Container på vores forside

Hvem er DC Supply A/S

DC Supply A/S, er en dansk familievirksomhed tilbage fra 1981 hvor direktør Michael Fossing, startede firmet Danish Camp Supply til hovedsageligt folk som var udstationeret i udlandet. Firmaet er eget af Fossing familien. Ideen bag dette, var Michael’s inspiration af sine forældres skibsprovianteringsforretning, hvor han videreudviklede provianteringskonceptet til også at omfatte forsyninger til virksomheder på landjorden. Efterfølgende blev de hovedleverandør i færdigbyggede lejre til forskellige militære formål rundt om i verden hos Nato. Cirka 5 år senere, begynde de også med salg og containerudlejning til firmaer og private.

Se også: Mere om DC Supply A/S hos About.me

Hvorfor Vælge DC Supply A/S?

Der er mange grund til at man bør overveje et firma som DC Supply. Med over 35 års erfaring inden udvikling af special containere, er det en af de stærkeste aktør på marked. En god kunde support og høj kvalitet af deres produkter, er med til at gøre dem til at firma som kunderne vender tilbage til. Flere over 20 specialister inden for fremstilling af containere, er det gode muligheder for at få lavet et speciel produkt, som matcher præcis dine behov. Som de siger, så er det næsten kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan lave en med container. F.eks. er omklædningsrummene og Rævens hule i Fårup sommerland lavet af en special container fra DC Supply A/S.

Se også: Se de seneste DC nyheder på LinkedIn

Forskellige container typer

Det er mange muligheder når det kommer til special løsninger. Fælles for disse løsninger er at de er baseret på en standard container, som bliver modificeret efter behov. Man er heller ikke begrænset af størrelsen, da nemt kan bygge flere containere sammen, og dermed få ekstra plads. En stor del af de produkter som skabes hos firmaet, er modul baseret. F.eks. kan deres mobilkøkken kobles sammen med deres pavillon, så man på den måde både har et sted at lave mad, samt et sted at spise den. Det vil sige man med disse to typer af special løsninger faktisk har en mobil kantine. Eller også kan man vælge at stable 2-3 af deres skurvogne oven på hinanden, for på den måde at spare på grundpladsen. Skalerbar er noget som er med i overvejelserne når der fremstilles nye produkter hos virksomheden. På den måde kan en ny løsning, bruges til private eller små firmaer, men også til de helt store projekter. Du kan læse meget mere om disse specialcontainere her på vores side om netop special container løsninger.

Se også: Du finder DC Supply her

Sådan kan en standard container også se ud.