De mange special løsninger til container | To

For mange er en container noget man bruger til at transporterer ting over havene i store skibe, eller til bortskaffelse af affald i forbindelse med ombygning eller renovering, f.eks. hvis du skal have lagt et nyt tag på boligen. Men faktisk er der en hel masse forskellige special løsninger som kan klares med containere. Mange som man i første omgang ikke skulle tro var muligt med en simpelt firkantet konstruktion. Mange af disse noget anderledes løsninger er ting der tilbydes af forskellige firmaer som udbyder containerudlejning.

Pavillon

Et eksempel på en sådan special løsning er eksempelvis en pavillon. Normalt forbinder man jo en sådan med et fast skur nede i haven eller nogle presenninger sat op så de giver skulle og læ. Fordelen ved at bruge en denne her model, er at du nemt kan koble 3-4 stykker sammen, og så har du hurtigt den plads du har brug for. Det kan være som midlertidig opbevarings plads, et ekstra værelse eller hvis du har en speciel udstilling, som du måske ikke lige har pladsen til i din nuværende bolig. Her kan en sådan pavillon være en rigtig god måde lige at få lidt ekstra midlertidig plads på.


udlejning af container løsninger - info

Messestand

Ofte har man brug for en midlertidig løsning når man lejer en salgsbod eller messestand. Det kan være en for en enkelt weekend, eller for en hel sæson. I mange tilfælde er det ikke muligt at få en plads med en eksisterende salgsbod, og her kan en midlertidig løsning i form an en special container være det helt rette valg. Du spare penge og tid på at skulle ud og bygge noget selv, og når du ikke længere ønsker at leje pladsen, flytter eller returnere du blot containeren. Det kan også være en ideel løsning til dig der har brug for at være mobil. Da disse containere nemt kan smides på en lastbil og køres derhen hvor du lige står og har brug for den. Har du eksempelvis brug for at sælge i nabobyen i en periode, flytter du blot din stand derhen, og du er klar til at sælge indenfor nogle få timer. Denne fleksibilitet er for mange guld værd.

Mobilkøkken

En af de smarteste løsning er efter min mening et container mobilkøkken. Det er et fuldt udstyret industri køkken, der nemt kan betjene flere hundrede personer. Du kobler vand og elektricitet til, og inden for nogle få minutter er dit mobilkøkken klar til brug. En god og smart special løsning til dig der ikke selv har køkken plads til et arranger et større arrangement eller i forbindelse med ombygning eller renovering af dit eksisterende køkken. En helt anden fordel er at du nemt kan koble flere af disse køkkener sammen og på den måde også kunne betjene en større begivenhed. Når det så ikke længere er brug for køkkenet, smide du det blot på en lastbil og køre tilbage. På den måde har du mulighed for at afholde forskellige arrangementer, steder hvor det måske ikke før var muligt, eller du kan blive boende i dit hus under renovering og stadig have køkken adgang. Dette er muligt med et mobil køkken. Disse typer af mobile køkkener er ofte en både praktisk og eftertragtet løsning.

Skurvogn

Med en container skurvogn er det nemt lige at få lidt ekstra midlertidig plads til hvil eller beboelses. Det kan være i forbindelse med et større byggeri hvor man har brug for at nogle af de arbejdere der kommer langvejs fra kan have et sted at bo midlertidigt, eller et sted at opholde sig i regnvejr eller blot et sted at spise madpakken. Det kan også være i forbindelse med bolig renovering, hvor man måske i en periode ikke har adgang til sovepladser og derfor har brug for en midlertidig løsning, her vil en sådan skurvogn være den helt ideale løsning til dette problem.

Der er som du jo nok kan se, masser af special løsninger til container. Mange gange vil disse være et bedre valg, men de mere traditionelle løsninger, da de både er billigere og mere mobile.