En side om special løsninger til container | Otte

Hvad er en container? Du tror sikker at du allerede kender svaret på dette spørgsmål, men rigtig man vil nok blive lidt overrasket, når de opdager hvor mange forskellige anvendelses muligheder der er i en sådan. Dette er ikke blot en ting du bruger til at køre større mængder affald væk i, eller til fragt på de store containerskibe. Der er også lavet en hel del special løsninger, fra danske virksomheder der har specialitet sig i disse lidt anderledes løsninger og som tilbyder en eller anden form for containerudlejning. Her på NHS-Container.dk har vi valgt lige at tage et hurtigt kig, på nogle af disse mange specialle anvendelses muligheder som er med containere. Flere af dem er ret unikke, og udover dem som vi har valgt at have fokus på, er der et hav af andre, som f.eks. sanitets moduler eller sovepladser.

Sådan finder du de forskellige typer inden for udlejning af container løsninger

Messestand

En af de første specialle muligheder vi kigger på, er en messestand (eller salgsbod), en mobil løsning, som gør det muligt at sælge sine tjenester eller produkter, uden at skulle investere i at bygge en permanent stand eller bod. Det kan være noget for dig som ønsker en solid og lidt anderledes bod, eller dig der blot har brug for en midlertidig løsning. Det kan også være det perfekte valg, til dig som har brug for stor mobilitet, og har brug for at være der hvor kunderne er. Det kan f.eks. du sælger solhatte, solbriller eller paraplyer, og derfor gerne vil være med til de forskellige musik eller festivaller vi har, eller du du vil introducere danskerne for din specialle kaffe, og derfor skal være steder med store mænger af folk, når vejet er til det.

Mobilkøkken

Enkelte firmaer har valgt at ombygge en container til et mobilkøkken, som kan betjene over 400 personer på en gang. En smart og praktisk løsning som kan dække behovet for et midlertidigt køkken. Det kan være i forbindelse med en begivenhed, hvor du ønsker at servere mad til gæsterne, men der er ikke noget køkken i nærheden, så kan et mobil køkken være en løsning, eller hvis du eget er under ombygning, og du derfor i en periode har brug for et sted at kunne lave mad. Det kunne også være en campingplads, som ønsker at stille køkken faciliteter til rådighed for sine gæster, her ville det mobile køkken, også nemt kunne dække de mange forskellige behov.

Skurvogn

Skalerbar plads, det vil være et af nøgleordene for denne special løsning. En container skurvogn kan stables eller placeres side om side for på den måde at spare rigtig meget plads. De kommer med et trappesystem i aluminium, der kan samles af to mand på under 20 minutter, så en rigtig nemt måde lige at få lidt hurtigt ekstra plads på. Hvad enten du har brug for et mødelokale, kontor faciliteter eller et sted hvor dine ansatte kan slappe af eller sove, så kan dette løses med disse containere. Især på de større byggepladser ser man løsninger som disse, brugt i rigtig stor stil. Men også hos private i forbindelse med ombygning eller renovering, ser man dem brugt. Dog ikke i helt samme størrelse forhold.

Pavillon

Med en pavillon kan du hurtigt, nemt og billigt udvide pladsforholdene i firmaet eller hjemmet. Det kan f.eks. være du er en skole, og i nogle måneder har brug for ekstra klasselokaler, eller har en midlertidig udstilling men ikke pladsen til at vise den frem. Lige som vi så tidligere med skurvognene, kan disse moduler stables eller placeres side om side, så man også spare plads, skulle der være småt om grundpladsen. En løsning med masser af anvendelses muligheder.