Findes der special løsninger til container? | Syv

Har du behov for at få transporteret en større mængde eller noget stort over havet, eller står du med et større renoverings projekt, så er der en rigtig god chance for at du har brugt en container i forbindelse med dette. Dette er også den mest typiske brug af denne, men faktisk så er der en hel del andre anvendelses muligheder som du måske ikke kender. Her i denne artikel i samarbejde, med firmaer der tilbyder containerudlejning, prøver vi at se lidt nærmere på nogle af disse mange muligheder. Det kan være alt lige fra et midlertidigt soveværelse, til en bod hvorfra du kan sælge is eller kaffe. Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien som sætter grænserne.

Mobilkøkken

Den første alternativ anvendelse som vi kommer til at kigge lidt på er det mobile køkken. En special ombygge container løsning, som fungere som er moderne professionelt køkken, der kan betjene et par hundrede personer med frisklavet mad. Containeren leveres på en lastbil og placeres lige der hvor du står skal bruge den. Det kræver blot at er der tilgang til vand og el, og så er du inden for kort tid, klar til at begynde på madlavningen i dit nye køkken. En meget praktisk løsning til dig, der måske står uden et almindeligt køkken i en periode, til en byggeplads hvor man ikke vil bruge penge på færdig mad hver dag, eller til en større event, hvor der ellers ikke normalt er køkken adgang.

Messestand

Vil du gerne sælge Is, sodavand eller måske kaffe og vil ikke bruge penge på at bygge din egen messestand eller salgsbod så kunne en af disse container løsninger være en oplagt mulighed. Denne mobile løsning er også genial, hvis man f.eks. har brug for at rejse rundt alt efter hvor ens kunder er. Det kan være en DJ vogn, en isbar eller andet som kræver en at man er lige der hvor kunderne er. Det kan også være en god midlertidig løsning, til dig der er ved at få bygget eller renoveret din eksisterende bod og i en periode mangler et andet sted at sælge fra. Du får hermed en billig og holdbar løsning som samtidig er ekstrem mobil og med mange anvendelses muligheder.

Pavillon

Flere firmaer er begyndt at bruge containermoduler til opsætning af pavilloner. En sådan pavillon er effektive løsninger, da den giver stor fleksibilitet i forhold til placering af den, og samtidig er de lette at stable, så man på den måde også kan spare grundplads. De kan eksempelvis bruges til midlertidige beboelse eller et midlertidige kontor, alt efter hvilket behov man har. Især i forbindelse med større containerbyer benyttes disse pavilloner temmelig meget, da de er både solid og praktiske. Men den største fordel er en sådan pavillon kan placeres ovenpå eller meget tæt ved en anden, så man får en meget plads effektiv løsning, uden at det går ud over kvaliteten.

Skurvogn

Lige som vi tidligere så med pavillonerne, så kan man også få en container skurvogn, som har en lang række anvendelse områder. De kan også stables eller placeres side om siden, så man på den måde mest effektiv udnytter den plads der er. Med denne løsning er det muligt at have
forskellige indretningsmuligheder. Dette kan være når det gælder beboelse, sanitet, bad, omklædning, kontor- og mødefaciliteter eller kantine. En stor fordel ved at bruge disse containere, er at du har mulighed for at ændre opstillingen undervejs i byggeperioden, hele containeropstillingen kan let og hurtigt skaleres op eller ned alt efter behov, så du på den måde altid er dækket ind. Ting som normalt ikke ville være muligt med en traditionel løsning.

En hjemmeside om udlejning af container løsninger