Gitterporte og låger

En rigtig god og effektive måde at sikre sit område på er ved brug af gitterporte eller låger i kombination med et gitterhegn. Et gitterhegn er et hegn som typisk anvendes til indhegning af udendørs områder som f.eks. grønne arealer, institutioner og industri. Kendes også som stålgitterhegn, stålmåttehegn, gitterhegn, stålgitter hegn eller industrihegn.

Læs mere om Gitterporte og låger

Gitterhegnet leveres med stolper af firkantrør og udstyres med hegns paneler der består af sammensvejste rundjern. Gitterne i hegnet kan leveres i forskellige udgaver afhængig af formålet – standardtypen af Ø 6/5/6 mm som består af rundjern og den mere solide udgave af Ø 8/6/8 mm rundjern.
Begge typer af gitterhegn har 50×200 mm. masker som også er standard på de fleste typer af stålgitterhegn.
Panelerne i hegnet fastgøres på selve stolperne med solide sorte plasticbeslag. Dette gitter hegn leveres som standard typisk i galvaniseret stål, men kan efterfølgende malet i flere RAL farver. Højden på et gitter hegn er som regel på 163 cm. Gitterhegnet er et solidt type af hegn, som har en forventet levetid på over 20 år. Som tilbehør til denne hegnstype fås gitterporte og gitterlåger.

Gitterporte

En gitterport er en trådport som passer til et gitterhegn. Porten gør det nemt at få adgang til det indhegenet område og er en af de mest almindelige typer af porte til hegn her i Danmark. En gitterport fås lige som et gitterhegn i flere forskellige RAL farver, hvilket gør en gitter port til et oplagt valg, hvis du vil have en anden farve en blot sort eller metal. Der findes ikke et specielt stort udvalg af gitterporte da de fleste er lavet efter standard mål.

Gitterhegn porte og låger til indhegning af områder

Gitterlåger

Gitterlåger er en kort sagt en fælles betegnelse for låger til hegn med en udfyldning af svejste gitre, pressegitter eller andre former for net flet.
De forskellige gitter låger er lavet af enten runde eller firkantede rør, alt efter hvilken type af gitterlåge det er tale om.
Gitterportens stolper og ramme er dimensioneret i forhold til type og størrelse på lågen. De fleste gitterlåger kommer med cylinderlås og standard cylinder som gitterportlås. Men kan også fås som automatisk port med motor.
En gitterlåge er også kendt som: Rørlåger, gang låger, pressegitterlåger, gitter låger og personlåger og anvendes typisk sammen med et stålgitterhegn.

Læs mere om Stål gitter hegn fra Nhs Container

Stål gitterhegn

Et stålgitterheng er et af de klassiske hegn vi bruger her i Danmark. Et godt solidt hegn med lang levetid som ofte anvendes til indhegning af offentlige arealer som parker og industrier. Skal sikkerheden på gitterhegnes øges kan man med fordel montere pigtråd på toppen, så det kommer op i en højde på cirka 180 cm og bliver dermed ekstra svær at klatre over. Det er også muligt at få denne pigtråd på gittterporte og låger.