Hvorfor vælge et mobil hegn

Et mobilhegn, er en type af hegn som er meget velegnet til f.eks. koncerter eller byggepladser (hvilket også er grunden til at det også kaldes et byggepladshegn). Der er rigtig mange forskellige muligheder med et mobil hegn. En mulighed kunne f.eks. være at indhegne sine containere, for at give en ekstra sikkerhed. For selvom et byggeplads hegn, ikke er verdens mest solide hegn, så har det alligevel en ret stor effekt. Det er denne effekt til at holde folk ude, samt den lave pris og nemme opsætning, det gør et mobilhegn til et af de mest benyttede hegnstyper her i Danmark.

Læs mere om mobil hegn: Hvordan vælger man et godt mobilhegn?

Hvor bruger man et mobil hegn?

Et mobilhegn bruges flere steder. Som før nævnt så er koncerter og byggepladser et oplagt valg, men også mange andre steder bruger man et mobilhegn. Cirkus, tivoli, udendørs foredrag eller begivenheder. Kort sagt alle steder hvor der er masser af folk og man ønsker af begrænse folks adgang til et område, på en nem og billig måde. Eller også stedet hvor man i en begrænset periode har brug for lidt ekstra sikkerhed eller afskærmning. Dette kunne f.eks. være et cykelløb i midtbyen, hvor man ikke ønsker publikum alt for tæt på kørebane. Da det jo er et mobilt hegn, så er det nemt at pille ned og flytte, når man ikke længere har brug for det på en lokalitet.

Læs mere om hegn og hegnstyper: Valg af hegn fra Ishøj

Hvad koster et mobil hegn?

Mobilhegnet er en forholdsvis billig hegnstype. 3 meter hegn koster omkring 300 kroner, hvilket jo ikke er slemt for et hegn. Til sammenligning koster et standard rørhegn omkring 600 kroner for samme afstand.

Hvorfor man bør vælge et mobil hegn fra Ishøj hegn A/S

Hvor kan man købe et mobilhegn?

Det nemmeste og billigste er ofte at købe hegnet online. F.eks. på sider som f.eks. Ishøj Hegn A/S, som har afdelinger i hele landet. De kan også rådgive folk i valg af korrekt hegn osv. Denne gratis rådgivning kan være guld værd, hvis man ikke selv har styr på de mange forskellige hegnstyper og muligheder. Ofte koster det ikke noget at få rådgivning, da mange af firmaerne håber på, at man finder deres rådgivning så god, at man efterfølgende vælger at bruge dem.

Læs mere om hegn: Sådan bruger du et hegn til at beskytte dine værdier

Hvor sikkert er et mobil hegn?

Et mobilhegn sikre dig ikke optimalt mod udbudte gæster. Det er et relativt let hegn, hvilket betyder man nemt kan vælte hegnet eller klikke hul i det. Det er også nogenlunde nemt at pille op og flytte. Men langt de fleste folk respekterer et sådant hegn, så derfor er det en god og billig måde at afgrænse et område på. Selv steder hvor sikkerheden skal øges lidt, kan et mobilhegn også have en vis betydning. F.eks. til indhegning af containere på et havne område eller aflastning område.

Hvilken hegnstype skal man vælge til sin container?

Typer af mobilhegn

Der findes forskellige typer af mobilhegn. Nogle er meget simple og primitive, som yder en begrænset sikkerhed. Men kan dog alligevel fint bruges til at indikere for folk, at her er et område de ikke bør overskride. Andre er større og mere robuste hegn, f.eks. dem vi kender fra koncerter.
Nogle er i plastik, men langt de fleste er almindelige metal hegn.

En af de helt store forskelle på et mobilhegn og et almindeligt hegn, er alt det tilbehør som bomme, pullerter, adgangskontrol og den slags ikke altid er til at få, til den mobile version.

Husk at til de fleste typer af hegn, skal man også bruge bomme eller porte, så der er et sted folk kan komme ind og ud af området.