Indhegning af sit mobil køkken

Der kan være flere grunde til at hegne sine ting ind. Den mest oplagte er selvfølgelig at holde udvedkommende ude eller at beskytte sine ting bedre. Men mange vælger faktisk også at bruge et hegn til at markere hvor ens grund er. F.eks. i forbindelse med et mobil køkken, hvor det ofte kan være svært at se hvilken plads som faktisk hører til køkkenet.
Ved et normalt spisested, er denne skillelinje ofte ret tydelig, men når vi snakker mobilkøkken, så kan det ofte være meget sværere at se, da det ofte er lidt tilfældigt hvor en sådant køkken container er placeret. Når jeg taler om mobil køkkener i dette sammenhæng, så er det selvfølgelige dem som benyttes til at oprettet en midlertidig restaurant eller spisested f.eks. inde i byen. Men lad os se lidt på de muligheder som der er, hvis man ønsker at indhegne sit mobilkøkken.

Læs mere: brug af hegn til containere

Indhegning af container via mobil hegn

For de fleste vil den nemmeste løsning være at benytte det klassiske mobilhegn. Ikke de store som vi ser omkring byggepladser, med mindre det at for at beskytte sit mobil køkken fra indhold eller tyveri i løbet af natten, men en mindre model, til at markere hvilke område som hører til køkkenet.
Det bliver også en smule mere hyggeligt, hvis der f.eks. er borde og stole ude, hvis området er hegnet ind.
Et sådant mobilhegn kommer i flere typer. F.eks. de cirka 2 meter høje metal hegn, som vi ofte ser omkring midlertidige koncert steder, byggepladser eller steder hvor man har brug for en midlertidig adgangskontrol. De fås også i en noget mindre udgave på cirka en meters højde, som ofte bruges til f.eks. cykelløb, eller anden form for indikation af hvor et område starter og slutter. Formålet med denne mindre version er ikke at sikre sine ting, som ofte er tilfældet med et almindeligt hegn, men mere at forhindre folk i at krydse en linje, på en pæn måde. Langt de fleste vil respektere selv dette simple mobil hegn, uden at der er brug for noget voldsomt indhegning.

Læs mere: Derfor kan en køkken container være den rigtige løsning

Fletværkshegn til midlertidig indhegning

En anden løsning som nogle vælger at bruge, er at lavt fletværkshegn. De fleste typer af fletværks hegn, er et midlertidigt hegn, som ofte kun er beregnet til at holde i få år. De er billige, nemme at opsætte men heller ikke specielt stabile. Ved man at man kommer til at bruge pladsen til sit mobilkøkken i et år eller 2, så er et fletværkshegn ofte en mere solid løsning end et mobilhegn. Er det om indhold af høj værdi, så kan disse mere sikre hegn være en bedre løsning, men som regel er det ofte meget standard ting, som transporteres i containerne.

Alligevel er der mange som foretrækker et mobilhegn over fletværkshegn, panelhegn eller andre typer af hegn. Grunden er at man ikke altid ved om pladsen skal forblive indhegnet eller om det blot er i en kortere periode. Mobilhegnet er nemt og hurtigt at sætte op og pille ned igen, det kan man ikke just sige om de andre hegnstyper. For en stor del er dette netop hovedgrunden til at vælge et mobil hegn over de mere faste typer af hegn.

Derfor kan et mobil hegn være den bedste løsning til et container køkken

Der findes selvfølgelig også en del andre hegnstyper, så som panelhegn, rørhegn, elementhegn osv. men langt de fleste af disse vil ikke være passende til et mobilkøkken, med mindre vi taler områdesikring. Det kan være hvis den skal beskyttes i den periode hvor containeren ikke er i brug. Men som område markering til et container køkken, vil disse typer af hegn næppe være den rigtige løsning.

Her er en kort video, som beskriver lidt om brugen af mobil hegn.