Trådhegn eller fletværk hegn?

Står du og skal have indhegnet din grund kan det være svært at vælge den rigtige type hegn. Der er efterhånden en hel del forskellige muligheder inden for hegnstyper. F.eks.

 • trådhegn
 • balusterhegn
 • panel hegn
 • fletvævshegn
 • gitterhegn
 • hegn med port
 • støjhegn
 • fletværkshegn
 • mobilhegn
 • stålgitterhegn
 • og mange andre…

  Læs mere: Alt om hegn og indhegning

  En stor del af de danske hegne bliver fremstillet på Ishøj trådvarefabrikker, som står for en stor del af trådhegn og fletværk her i Danmark. Udover hegn fremstiller de også låger, porte til hegn, samt pullerter.

  Men hvordan vælger man lige det helt rigtige hegn til sin virksomhed? Og er det nødvendig med en port i hegnet, en drejebom eller anden form for adgangskontrol?
  Hvad med en kodelås til port, en moderne locinox lås eller en foldeport er det ting som også er nødvendige? Lad os kigge lidt på par af de almindelige typer af hegn. Har du brug for mere sikkerhed end ved blot at benytte indhegning, så kunne kamera overvågning være en rigtig god løsning. Et godt kvalitets videokamera, er ofte nok til at holde uvedkommende langt væk. Faktisk er kamera overvågning, næst efter indhegning, den bedste måde du kan sikre dit område på.
  Læs mere om kamera overvågning her på http://www.kameraovervaagning.dk

  Vælg det helt rigtige hegn

  Skal man så vælge et almindeligt trådhegn når man skal sikre sine værdier, eller hold folk væk fra sin grund? Eller gå all in, og vælge et solidt panel hegn som vil holde selv de mest ihærdige indbrudstyve væk? Der er flere ting som man bør overveje når man vælger hegn. For det første, hvor vigtigt er det at holde folk ude? Har man meget værdifulde ting, som er fristede for en tyv, eller forretningshemmeligheder som man ikke vil have andre skal kunne få adgang til, så giver det god mening at smide en del penge efter et godt sikkert hegn som et panel hegn eller stålgitterhegn, evt. noget kamera overvågning eller vagt ordning. Ellers kommer man også rigtig langt med det noget billigere fletvævshegn. Et fletværk hegn er noget billigere, men kan relativ nemt klippes over, så hvis man virkelig ind, så er det ikke den mest effektive løsning. Her vil man så lige så godt kunne købt et mobil hegn og sætte op, det giver næsten samme sikkerhed. Men selvom sikkerheden ikke er stor ved et almindeligt trådhegn eller fletvævshegn, så er det alligevel noget en tyv skal bruge ekstra tid på at komme igennem, noget som ofte afholder dem fra at vælge dig sted, med mindre de har præcist udset sig det sted. Det forhindre også udvedkommen i at blot gå ind på din grund, så der er mange gode grunde til at vælge en god form for indhegning.
  Husk dog på, at lige som med en kæde, så er et hegn ikke mere sikkert end den svageste del. Har man et soligt hegn, og en simpel drejebom som adgangskontrol, så hjælper det jo ikke meget. Her en det vigtigt at vælge en god port, som bundkørende port eller foldeporte, samt en moderne kodelås til port.
  Det er vigtigt med en solid adgangskontrol, de steder hvor der ikke er hegn, ellers er hegnet jo ikke meget værd. Så porte og bomme er også ting du bør overveje når du vælger hegn.

  indhegning af dit område med et trådhegn eller gitterhegn

  Den næste ting du skal overveje er dit budget, har man et relativt begrænset budget, så er et dyrt panel måske ikke den mest optimale løsning, så find et hegn du har råd til, og som alligevel giver tilstrækkelig sikkerhed.

  For mange er det heller ikke lige meget hvordan hegnet ser ud. De fleste vil jo helst ikke at deres kontor ligner en rockerborg. Så det gælder også om at finde et hegn, som passer ind i jeres stil og omgivelser.

  Ofte kan det være svært at træffe alle disse valg selv, så overvej at få hjælp af et professionelt firma som f.eks. Ishøj Hegn, eller et andet lokalt firma i dit nærområde.