Special løsninger til container – Pavillon |Fem

En standard container har måske en del flere brugs funktioner end du måske lige var klar over. Faktisk kan de ombygges til at dække en lang række special løsninger, løsninger som måske ligefrem bliver løst bedre ved brug af containere frem for de traditionelle løsninger. Et eksempel på en sådan special container kunne være en pavillon. Mange af de firmaer vi har, som i forvejen tilbyder salg eller containerudlejning. For rigtig mange er det måske første gang man høre om disse noget special løsninger, men der er også mange som i flere år har brugt dem i stor stil. Det kan være at du måske også på et tidspunkt får brug en af understående muligheder.

Pavillon

En af de mest traditionelle special løsninger er den klassiske pavillon. Her snakker vi ikke havepavillonen eller det åbne telt du måske har stående over terrassen, men en solid og holdbar løsning til dig der står og har brug for noget ekstra plads, i en periode. Det kan du måske har lidt ekstra familie boende i nogle måneder, og i den forbindelse mangler et ekstra værelse eller 2, eller at dit kontor er under ombygning og du ikke vil bruge stuen til et midlertidigt kontor. Her vil en sådan pavillon være en god og nem måde lige at få klaret det problem på. Den bliver afleveret af en lastbil og placeret hvor du har behov for den, og når du ikke længere har brug for det, så kommer lastbilen og henter den igen. På den måde spare man en masse tilbygning eller ombygning af hjemmet.

Mobilkøkken

Lige som vi så tidligere at pavillonen kan bruges til at give lidt ekstra plads, f.eks. ved renovering af et kontor, så kan denne special container i form af et mobilkøkken, være en god midlertidig erstatning til dit nuværende køkken. Du placere det blot der hvor det skal bruges, kobler lidt strøm og vand til, og du er i løbet af få minutter klar til at begynde madlavningen. Er det for lidt med et køkken, så kobler du nogle flere sammen, indtil du har nok til at dække selv det største køkken behov. Præcis på samme måde som med en pavillon, vi tidligere kiggede på.

Skurvogn

En mobil skurvogn bruges ofte på byggepladser eller under større renoverings opgaver. Lige som vi tidligere så med de andre typer, så kan en sådan skurvogn være en erstatning for dit soveværelse, f.eks. hvis dette skal renoveres eller ombygges. Man i langt de fleste tilfælde vil disse blive brugt på de forskellige byggepladser, som et hvilested til de hårdt arbejdende folk, eller et sted de kan sove hvis de kommer langvejs fra. Og som en ren bonus, så kan skurvognene placeres oven på hinanden, skulle der være småt med grundplads. En lille træ trappe gør det efterfølgende muligt at komme op til de øverste vogne. tilbage og er dermed klar til at blive brugt til næste store projekt.


Flere danske firmaer tilbyder udlejning af container løsninger til alle - Se f.eks. den populære pavillon løsning

Messestand

En lidt mere kreativ brug af en container, er at ombygge den til en salgsbod eller messestand. Det kan f.eks. være en isbod, som udelukkende skal bruges om sommeren. På den måde kan du blot leje en billig grund uden en eksisterende bod på, og så placere containeren her på, i den periode du skal bruge den. Når det så ikke længere er aktuelt, smider du den op på lastbilen og køre den væk igen. På samme måde har du også mulighed for at flytte den efter, hvor dine kunder befinder sig. Sælger du f.eks. telte og stole til festivals folk, kunne det jo være ret praktisk at du har mulighed for at flytte salgsboden rundt til de forskellige festivaller, frem for at skulle opsætte en ny bod hvert sted. En rigtig brugbar og praktisk løsning, med rigtig mange muligheder.

Hvad enten du har behov for en pavillon, et mobilkøkken eller anden form for special container, så findes der næsten altid firmaer rundt om i landet, som sælger disse eller du kan finde et firma der tilbyder containerudlejning og leje en, i en begrænset periode.