Special løsninger – Skurvogn | Fire

Vidste du at en container er en meget alsidig løsning til rigtig mange problemer? Ikke kun når du skal have fragtet dit tv hjem fra Kina via skib, eller have byggerodet væk i en fart. Faktisk så findes der en hel del special løsninger som disse containere kan klare, ting som man i første omgang måske bliver overrasket over at se, kan løses på denne måde. En af disse løsninger er en såkaldt skurvogn, en special container til beboelse og mandskab. En stor del af disse løsninger kan lejes eller købes for de firmaer i Danmark, som tilbyder containerudlejning til erhverv og private. De fleste af disse løsninger er dog målrettet erhvervet da priserne ofte er i høje ende, men nogle gange kan man f.eks. i forbindelse med ombygning også stå som privat person og have behov for dette. Mange af disse problemer løses med en mobil skurvogn, men det kommer vi nærmere ind på. Læs mere om vores specialcontainer her.

Messestand

Du står en varm forårs dag og har måske fået lyst til at sælge is i Sæby eller Løkken, har fundet den helt rigtige plads, men vil ikke smide en masse penge efter et fast byggeri som du blot har i en kort periode eller ikke kan få en bygge godkendelse til. Her kan løsningen på problemet evt. være en container salgsbod eller messestand, hvor du blot lejer den for en begrænset periode. Du for leveret containeren der hvor du har brug for den, og når det ikke længere er relevant eller du ønske at flytte til en ny placering, er det bare op på lastbilen og afsted igen. På den måde hænger du ikke på lange leje kontrakter eller skal betale dyr for renovering eller opførsel af nyt. Du har også muligheden for at rejse hen hvor kunderne er, så du har dermed en langt større fleksibilitet end med de traditionelle løsninger. De samme gælder for en container skurvogn, en løsning vi kommer nærmere ind på omme lidt.

Pavillon

En helt anden type inden for special løsninger er en pavillon. Ikke de klassiske som du kender fra haven eller byggemarked, men en solid og holdbar løsning til dig der står og mangler noget midlertidigt plads. Nu siger jeg midlertid da den jo også ville kunne være en permanent løsning, men disse containere er jo ikke helt så pæne, som hvis man fik lavet en ekstra tilbygning til huset eller bygget noget nyt ved siden af. Derfor vil en pavillon løsning i langt de fleste tilfælde blot være en midlertidig måde lige at få lidt ekstra plads på.

Skurvogn

Ofte når man skal i gang med et større bygge projekt, er der begrænset plads til rådighed, hvor man kan opstille wc, værksted eller en skurvogn. Derfor er denne her løsning rigtig smart, da man har mulighed for at stable disse oven på hinanden, for på den måde at spare en hel del grundplads. Med en mobil skurvogn har dine ansatte nu et sted at sove, søge ly for regnen eller spise sin madpakke i middagspausen. Når projektet så er færdigt, leveres skurvognene blot tilbage og er dermed klar til at blive brugt til næste store projekt.

Skurvogn - Hvis du også har brug for udlejning af container løsninger til private

Mobilkøkken

Når vi snakker mobile løsninger og special container kommer vi selvfølgelig ikke uden et mobilkøkken. Denne betegnelse dækker over et moderne industri køkken som er pakket ind i solide containere. Med et mobilkøkken container kan du lave mad hvor som helst. Du placere den blot på en lastbil, køre derhen hvor der er brug for en, kobler elektricitet og vand til (i nogle tilfælde også et par gasflasker), og du er klar til at begynde at lave mad til dine gæster. De største af disse special løsning, kan håndtere op i mod 400 gæster, og er dette ikke nok, så kobler du blot 4-5 stykker sammen, og du vil være i stand til at lave nok mad til en hel Rhianna koncert. Efter arrangementet er slut sender du den blot retur, på den måde er det nu pludseligt muligt at arrangere spisning, steder hvor det før virkelige helt ulogisk at kunne lave mad.

Det vigtige ved både en mobil skurvogn og mange af de andre løsninger, er at de er mobile, hvilket giver en enorm fleksibilitet, og gør dem meget velegnet til f.eks. midlertidig brug.