Indhegning af sine værdier og valg af hegn

Da vi kiggede på container sikkerhed og container låse, var et af de punkter vi kiggede på indhegning af containere. Er det blot tale om en enkelt container eller måske 2, så kan et mobil hegn være en rigtig god og billig løsning. Typisk vil du kunne indramme en hel container for omkring 3.000 kroner med et brugt mobilhegn. Desværre er sikkerheden heller ikke helt i top når vi snakker mobil hegn. Det er et relativt skrøbeligt hegn, som kan væltes eller man kan klatre over det. Så ønsker man maksimal sikring af sine containere, eller er det tale om et større område der skal sikres, så er det en af de mange andre hegns løsninger vi er ude i. Lad os prøve at kigge lidt på de mange muligheder der er.

Hvor man kan købe et sikkert hegn

Her i Danmark har vi en del firmaer som har specialiseret sig i salg af og opsætning af hegn.
Der er f.eks. Moosdorf A/S og Ishøj Hegn A/S som er et par af de større aktører inden for dette område. De har både den faglige ekspertise og vide til at kunne hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine containere. Disse firmaer har også en hel del erfaring inden for område sikring.
Et godt sted at starte kunne være at kontakte Ishøj Hegn, som dækker hele Danmark:

Ishøj Hegn A/S
Industrivangen 2
2635 Ishøj
TLF: +45 72 30 02 33
Web: http://www.ishoj-hegn.dk

Types of fences for your beautiful garden

Hvilke typer af hegn kan man få?

Der findes et hav af forskellige hegnstyper, så det kan nogle gange være lidt af en opgave af finde den type som passer til dit behov. Skal det være et mobilhegn, et rørhegn eller et almindeligt trådhegn? Mulighederne er mange, så lad os kigge på et par af de mere almindelige hegnstyper herhjemme.

Mobilhegn

Har man brug for en nem og billig indhegning, eller en midlertidig løsning som f.eks. til af begrænse adgang til koncerter, byggepladser og lignende, så er et mobil hegn en god løsning. Det er nemt at sætte op og pille ned igen, billigt og kan nemt udvides efter behov. For mange vil dette være den ideale løsning til at hegne sin container ind. Et andet ord for et mobilhegn er byggepladshegn, da denne hegnstype ofte ses omkring de fleste større byggepladser. Faktisk er et mobil hegn en af de mest benyttede hegnstyper i Danmark.

Læs mere: Hvilken type af mobil hegn skal man vælge?

Rørhegn

Rørhegnet er en klassisk hegnstype bestående af runde rør hvor i der er indlagt pressegitter. Vi finder dem ofte brug som værn eller afskærmning af kældertrapper og lignende. Det beskytter bedre end et mobil hegn, men stadig langt fra optimal beskyttelse.

Balusterhegn

Skal tingene være lidt mere elegant, så er et balusterhegn en mulig løsning. En flot og dekorativ hegnstype, som samtidig er et effektivt værn. Ikke så ofte man ser denne type brugt til indhegning af containere, men hvis æstetik og udseende er vigtigt, så kunne det være en mulighed. Måske til indhegning af special container løsninger, hvor det gerne må være lidt pænt. Det er desværre ikke så ofte vi ser denne hegnstype, hvilket er lidt en skam.

Stålgitterhegn

Har du brug for et solidt hegn, som giver en god sikkerhed og beskyttelse, så kunne et stålgitterhegn være løsningen. Denne type anvendes ofte til at beskytte områder hvor sikkerheden er vigtigt. F.eks. havne, stadioner osv.
Dette gør også af et stålgitterhegn, sagtens kunne være en god løsning til indhegning af containere.

Læs mere: Indhegning af have og forhaver

Elementhegn

Har man brug for at få indhegnet et par containere, og ved man at hegnet senere skal udbygges til at omfatte endnu flere containere, så kunne en modulbaseret hegnsløsning som et elementhegn være en mulighed. Et elementhegn er meget brugbart til modulbyggeri.

Fletværkshegn

Fletværkshegnet er meget som gitterhegnet, og bruges mest til at afgrænse områder med. f.eks. ved bakker og skrænter. Steder hvor sikkerheden ikke er så vigtigt igen. Det er en hegnstype som er meget udbredt, da den er forholdsvis billig og nem af opstille. Det giver ikke samme sikkerhed som f.eks. et panelhegn eller rørhegn, men ofte er det heller ikke det essentielle her.

Panelhegn

Panelhegnet er en solid og robust type af hegn af stål. Man benytter ofte panelhegn til indhegning af industri områder, institutioner eller steder hvor sikkerheden er vigtigt. Ikke en billig type af hegne men giver god sikkerhed, så skal man beskytte nogle værdifulde containere, er det bestemt en mulighed.

Trådhegn

Et relativt simpelt hegn af metal tråde, som vi ofte ser steder hvor man ønsker at holde folk ude. Ikke den mest sikre hegnstype, da disse tråde forholdsvis nemt kan klippes over, men heller ikke en alt for dyr løsning. Vi ser ofte trådhegn anvendt f.eks. rundt om industri grunde, børnehavner og lignende.

Der findes jo du kan se, en hel række af forskellige typer hegn, så hvilket man lige skal vælge kan være en ret stort opgave hvis man slet intet kendskab til hegne har. Derfor anbefales vi at man altid lige tager en snak med en ekspert, f.eks. ved at kontakte Ishøj Hegn A/S for at finde den hegnsløsning, der passer bedst til dit behov. Nogle af de forskellige typer, som eksempelvis et mobilhegn, kan man selv nemt sætte op, mens andre kræver professionelt hjælp. Husk at en af de bedste måder at forhindre udvedkommende i at få adgang til dine containere, er ved indhegning af sine værdier.