Info om special løsninger container | Seks

Hvad er en special container? og hvor kan man leje den hos containerudlejning firmaer? Se eksempler hos FN MuseetHvis jeg spurgte dig om hvad en container er, så ville du højst sandsynlig svare at det var en stor metal boks, som gør det nemmere at bortskaffe sit byggeaffald, eller noget som blev brugt til at transportere varer rundt omkring i verden. Man faktisk kan disse containere bruges til en lang række af special løsninger, både til private, men især inden for erhvervslivet. Du kender det sikkert fra de forskellige byggepladser, hvor de i stor stil bruges til opbevaring af redskaber og til bortskaffelse af affald. Men på mange byggepladser bruges de faktisk også til en lang række andre formål, som vi kommer til at tage et lille kig på her. Mange af løsningerne fås til fornuftige penge hos virksomheder der annoncerer med containerudlejning af forskellige slags. Læs mere om de mange muligheder på vores forside – Container.

Messestand

Før vi kigger nærmere på de mange anvendelses muligheder er på byggepladser, tager vi lige et hurtigt kig på på en anden type af special container, nemlig dem som bruges til en midlertidig salgsbod eller en messestand. Disse containere ligner bestemt ikke de traditionelle typer, da de ofte er modificeret og pyntet en hel del, men de er lige så solide og nemme at transportere som de andre typer. Med denne special løsning, har du mulighed for at flytte din salgsvogn rundt efter hvor dine kunder er. Eller du har mulighed for at opstille den i en kort periode, hvor du måske ellers ville være nød til at købe eller bygge en standard bod. Her leverer du blot containeren tilbage efter brug og du betaler ikke længere for den. Se f.eks. nogle af disse messestande og salgsboder i brug på container løsninger.

Mobilkøkken

En lidt anden og lidt mere avanceret løsning, er et såkaldt mobilkøkken bygget ud af en container. Et sådant mobil køkken giver dig mange af de samme faciliteter, som man ofte finder i et standard industri køkken. Det kan være en løsning til dig, som i en periode står uden adgang til dit almindelige køkken (f.eks. i forbindelse med ombygning), eller på en byggeplads, hvor firmet tilbyder mad til de ansatte. Her vil det nemlig mange gange være billigere selv at lave maden hver dag, frem for at bestille ude fra. Er det tale om et større byggeri, er det som regel alt for lidt med et enkelt køkken, og så kan man heldigvis nemt koble et par stykker samme, og betjene en større mængde folk. Dette er en af de mere unikke løsninger inden for special container. Læs mere om disse speciale muligheder http://www.nhs-container.dk/special-loesninger-i-container-de-forskellige-muligheder-tre/

Pavillon

Mange vil måske mene at en pavillon er noget man har nede bag i haven, men når vi taler containerløsninger, så dækker begrebet over hvad de fleste vil betegne som ekstra plads. Det kan være et ekstra værelse til dit hjem, i forbindelse med ombygning af et par rum, eller som mødelokale på en byggeplads. Lige som vi tidligere så med køkkenet, så kan en sådan pavillon også kobles sammen med andre, så du enten får et større lokale, eller flere lokaler, alt efter hvilke behov der er. En rigtig nem og hurtig måde lige at få lidt ekstra midlertid plads på. Faktisk er en pavillon container en af de mest brugte special løsninger, så den er utrolig populær i disse dage.

Skurvogn

Den sidste løsning vi her kommer til at se på er en såkaldt container skurvogn. Disse skurvogne bruges i stor stil på mange byggepladser, enten som et hvile rum, hvor i man i ro og fred kan spise sin medbragte madpakke, eller som et sted at sove hvis man kommer langvejs fra.
Du vil også som privat person risikere at få brug for en sådan special løsning, f.eks. hvis dit soveværelse er ved at blive moderniseret og dermed ikke kan bruges i en periode, så kunne du jo placere en af disse skurvogne bag huset, og stadig have et sted at sove, uden at skulle bruge stuen eller andre værelser til den slags.

Få mere information om udlejning af container løsninger til brug på byggepladser i DK