Special container – Masser af funktioner | Tre

Hvad mange måske ikke ved, er at en standard container faktisk kan bruges til en hel del mere end blot transport eller som affaldscontainer. Faktisk kan en special container bruges til klare en lang række behov. Ofte ting som man bestemt ikke regnede med at en container kunne bruges til. Skal du selv bruge en special container, så er der mange firmaer der tilbyder containerudlejning. F.eks. DC Supply A/S, har som dem i deres sortiment.

Har du ikke før beskæftig dig med containere – så vil en del af disse special containere højst sandsynlig komme bag på dig, når du læser om dem her, men faktisk er de meget anvendt og ofte rigtig brugbare. Flere af disse mobile løsninger, er sikkert ting du aldrig før har hørt om, men måske på et eller andet tidspunkt selv kommer til at stå og mangle. Men finder der af forskellige typer inden for special container løsninger? Det prøver vi at tage et lille kig på her på siden.

Messestand

En type special container er en salgsbod eller messestand. Med en transportable messestand eller salgsbod er du ikke længere bundet til samme placering, på samme måde som før. Har man smidt penge i at bygge en almindelig bod, så er man afhænge af at ens kunder altid kommer der hvor den er placeret. Med en bod i form af en special container, er man ikke længere bundet til samme placering, du flytte blot containeren op på en lastbil og køre den derhen hvor der nu engang er brug for den. Det kan f.eks. være i forbindelse med et større marked inden for din branche eller hvis der f.eks. er en større begivenhed i en uge, hvor det du sælge vil passe rigtigt godt til den målgruppe. Ofte en sådan special løsning også noget billigere end at bygge op fra bunden, samtidigt med at du så også er helt mobil.

Pavillon

En helt anden type af special løsninger er en såkaldt pavillon. Her er det ikke tale om en hyggekrog nede bag i haven, eller et mini telt ude i forhaven, men en solid special løsning som er både stabil og mobil. Det kan være du har brug for lidt ekstra plads i forbindelse med noget ombygning eller en udstilling. Det kan også være du i en periode mangler et par ekstra værelse, og det ikke kan betale sig at bygge til, her kan en sådan pavillon være den rigtige løsning på disse problemer. F.eks. så her for lidt tid siden en skole, der brugte en af disse løsninger til at få dækket deres behov for et midlertidigt klasselokale. En løsning der var noget billigere, og hurtigere end hvis de skulle ud og bygge til. Så ved at benytte en sådan pavillon, sparede de faktisk en hel del penge, og fik en hurtig og brugbar midlertidig løsning på problemet.

hvad skal du vide om udlejning af special container løsninger, byggepladshegn og mobilhegn

Skurvogn

En skurvogn i form af en container lyder for mange måske lidt underlig, men faktisk er det meget brugt på f.eks. byggepladser eller i forbindelse med renoverings opgaver, hvor man i en periode mangler en soveplads. Den helt store fordel ved denne løsning frem for de traditionelle skurvogne, er at der er muligt at få mere plads, men også at de nemt kan stables oven på hinanden, så man på den måde spare på selve grund pladsen. Du kan nemt have 3-4 af disse containere oven på hinanden, og dermed virkelig udnytte en evt. begrænset grundplads. Dette er også grunden til at flere og flere byggepladser, vælger denne her løsning inden for special containere. Kombineret med et mobilhegn eller byggepladshegn, giver det også en rigtig god sikkerhed. Lige som med et mobil hegn, så er det nu om dage, vigtigt at tingene nemt kan transporteres rundt efter behov. Læs mere om dette her

Mobilkøkken

Et container mobilkøkken er efter min mening noget af en genistreg. Du får med denne special løsning et kvalitets produkt fuldt ud på højde med mange industri køkkener, og samtidigt en meget stor mobilitet. Det kan være noget for dig som i en periode står uden køkken og har brug for en midlertidig løsning, eller hvis man skal afholde et større arrangement et sted hvor der ikke er tilstrækkelige køkken faciliteter. Et standard køkken af denne type kan sørger for mad til omkring 400 gæster, og er det ikke nok, så kobler du selvfølgelig bare en 2-3 stykker sammen, for på den måde at kunne dække behovet hos selv en meget stor forsamling. Det kan være i forbindelse med et firma arrangement, eller et sølvbryllup, mulighederne er mange. Jeg tror det vil komme bag på dig, hvor meget et sådant mobil køkken faktisk kan bruges til.

Andre typer inden for special container

Udover overstående muligheder, så findes der er en masse andre special containere, faktisk er det næsten kun fantasien som sætter grænser. Ofte kan man også henvende sig til et firma som laver disse special løsninger, eksempelvis DC Supply A/S, hvor man i samarbejde med den kan få skræddersyet en løsning som passer til dit behov. F.eks. lavede det for lidt tid siden et mobil fiskecontainer, hvor fiskere havde mulighed for at aflæsse deres fangst, og få den behandlet på stedet. Dette sparede firmaet både tid og penge, samt de gik et mere frisk produkt, da de ikke først skulle fragtes til en fiskefabrik. For kunden var dette både en billigere løsning end en fast fiskefabrik, men det var også en mere fleksible løsning. Så en slags win-win løsning for alle partner. Og et rigtig fint eksempel på, at en container også kan bruges til andet end blot at fragte ting i.

En container er som udgangspunkt en ret holdbar enhed, den er mobil og kan holde til alt slags vejr. Der et disse gode egenskaber man sørger for at benytte når man anvender dem til forskellige former for special løsninger. Det er jo ret nemt lige at skære hul i containeren, og efterfølgende lige installere et vindue eller dør. Når ens specialcontainer så er færdig, så er det blot op på en lastbil og flytte den derhen hvor man skal bruge den. Når man ikke længere har brug for den der, så op på lastbilen igen, og køre til det nye sted den skal bruges. En anden stor fordelen ved at benytte containere til disse projekter, er at prisen jo også tit er noget lavere end hvis man skal bygge noget fra bunden. F.eks. i stedet for at bygge et kantine køkken så vil et mobilkøkken ofte kun udfører samme funktion, og til en brøkdel af prisen. For mange er dette også en god grund til at vælge en special container frem for andre mere traditionelle løsninger.

I denne video ser vi lidt eksempler på hvordan nogle af disse special løsninger bygges.