Special container – Andet end blot renovering af huset

Rigtig mange står på et eller andet tidspunkt i en situation hvor der er nødvendigt med en større renovering eller ombygning af sin lejlighed eller hus. Et af problemer her er at finde den rigtige person til jobbet, noget vi beskrev i en tidligere artikel, men for mange kan det også være et problem at slippe af med sit affald. Her vælger rigtig mange at leje en container til at smide træ i, en anden til betonblokke og hvad der ellers er nødvendigt, alt efter størrelse på opgaven. Men faktisk kan en container bruges til meget mere end blot at renovere et hus eller transportere dine møbler hjem fra USA. Der er rigtig mange forskellige typer af special containere, og vi syntes det kunne være spændende lige at tage et hurtigt kig på nogle af de mange muligheder som findes. Mange af disse løsninger tilbydes af Danske firmaer som f.eks. DC Supply A/S eller NHS containerudlejning.
Et par eksempler på en special container kunne være:

  • Pavillon
  • Mobilkøkken
  • Skurvogn
  • Salgsbod
  • Special Container

Pavillon container

En pavillon container som eksperterne så fint kalder det, er blot 4 vægge, et loft og et gulv, alt sammen i metal. En dør, og evt. et par vinduer. Med andre ord en stor special container som er brugbar til en lang række forskellige løsninger. Det kan eksempelvis være hvis man står og mangler et par ekstra rum, enten i forbindelse med en firma udstilling eller midlertidig kontorplads til sine ansatte. Fordelen ved en sådan pavillon, er at den er meget hurtig at få sat op og bortskaffet igen.

BHS container - den ultimate løsning inden for containere

Mobilkøkken en hurtig løsning

Med et mobil køkken kan du lave mad nærmest alle steder. Det kræver blot at du har adgang til elektricitet og vand, to ting som du finder nærmest de fleste steder, med mindre du bor ude i en ødemark. Enkelte af dem kræver også gas, men dette er som regel i form af en ganske almindelige gasflaske. Det smarte ved et mobilkøkken er at du med et køkken kan lave mad til over 300 gæster, uden at du selv skal medbring andet end maden, og så selvfølgelig det bestik og tallerkener gæsterne skal spise af. Har du brug for at kunne betjene endnu flere gæster, lejer du blot et mobil køkken mere og du har nu fordoblet kapaciteten. En virkelig genial brug af en standard 20 fods container.

Skurvogn til dig på farten

Mangler du et sted at spise din mad, søge ly for regnen eller sove om natten, så kan en god midlertidig løsning være en container skurvogn. Du placerer blot containeren der hvor der er brug for den, og når du ikke længere står og mangler pladsen, så levere du den tilbage. Har du brug for mere plads end blot en enkelt skurvogn, så placere du dem blot oven på hinanden. Faktisk kan nogle løsninger nemt klare 3-4 containere stablet oven på hinanden, så du på den måde spare en del grund plads. De forbindelse blot med en midlertidig trappe, som er nem at sætte op og tage ned. En sådan skurvogn er utrolig praktisk og benyttes i stor stil på langt de fleste byggepladser nu om dage.

Salgsbod – den mobile messestand

Hvad enten du sælger is til folk på stranden eller kaffe i storbyen, kan en mobil salgsbod være en meget smart løsning. Især for dig som ikke har lejet et fast sted eller blot har brug for noget midlertidigt. Det rigtig smarte ved en container salgsbod, er at du kan flytte den rundt alt efter hvor dine kunder befinder sig. Sælger du f.eks. udstyr til heste, er det måske meget praktisk at kunne flytte din salgsbod rundt til de forskellige dyreskuer rundt om i landet.

Det gode ved en container er at den er utrolig nem at modificere med det rigtige udstyr. Du kan relativt nemt ombygge den til næsten hvad som helst. Har du f.eks. et omklædningsrum til det lokale fodboldhold, men mangler brusefaciliteter og syntes du det bliver for dyrt at bygge en sådan til. Så kan problemet f.eks. løses med en special container, som ombygges til brusefaciliteter og placeres op af omklædningsrummet. Så er alt du skal lave blot at få lavet en åbning i væggen, noget som er betydeligt billigere end at få bygget til.
Der er rigtig mange muligheder i dette, og vi kommer helt bestemt til at se en lang række problemer blive løst via mobile special containere fremover. Det er et område i kraftig udvikling og noget som vi helt sikkert kommer til at se en hel del mere til.
Her er en lille video om hvordan man har ombygget et par almindelige opbevarings containere om til beboelse.